UPDATE: 'Standard heeft Panzo beet, verdediger op de weg terug naar ons land'

UPDATE: 'Standard heeft Panzo beet, verdediger op de weg terug naar ons land'

25 januari - 09:55 Laatste update: 28 januari - 18:11
6

Standard is op zoek naar defensieve versterking en is daarbij uitgekomen bij Jonathan Panzo. De Rouches willen de voormalige verdediger van Cercle Brugge halen op huurbasis. Dat meldt het Engelse The Daily Mail.

Voor Panzo is een mogelijk huuravontuur niet nieuw. Afgelopen seizoenshelft werd de verdediger verhuurd aan Cardiff City en het seizoen daarvoor kwam Panzo uit op huurbasis voor Coventry City.

Afgelopen zomer stond Panzo ook in de belangstelling van het Schotse Rangers. Een transfer ging echter niet door en de verdediger vertrok naar Cardiff City, waarvoor Panzo tot nu toe slechts 4 wedstrijden in de Championship heeft gespeeld.

Standard staat momenteel op de 10e plaats in de Jupiler Pro League met 23 punten uit 21 wedstrijden. Aanstaande vrijdag spelen De Rouches tegen de oude club van Panzo, Cercle Brugge.

Update: Volgens Fabrizio Romano heeft Standard ook een akkoord bereikt met Nottingham. Panzo keert terug naar ons land en wordt uitgeleend aan Standard. De Rouches wisten ook een aankoopoptie te bedingen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.