Nog even buiten strijd, Riemer spreekt over terugkeer van Delaney bij Anderlecht

Nog even buiten strijd, Riemer spreekt over terugkeer van Delaney bij Anderlecht

24 januari - 20:30
1

RSC Anderlecht kende dit seizoen al problemen met blessures. Vooral Thomas Delaney, die momenteel herstellende is van een spierblessure. Hij is ook nog even buiten strijd.

De Deense middenvelder viel eerder dit seizoen al uit met een sleutelbeenbreuk en is nu al even buiten strijd door een spierblessure. Hij zal ook nog even niet inzetbaar zijn. "De verwachting was dat Thomas zes tot acht weken out ging zijn", vertelt coach Brian Riemer op zijn persconferentie.

Er is echter licht aan het einde van de tunnel voor Delaney. "We zijn nu bijna vijf weken ver en Thomas ligt wat voor op schema. Hij zal nog twee weken aan de kant staan, maar wil dan terugkeren na de match tegen Gent. Dat is zijn plan en om eerlijk te zijn ook het mijne", klinkt het.

Delaney mist al zeker de partij tegen Union en KV Mechelen en hoogstwaarschijnlijk tegen KAA Gent. Op 11 februari viert hij mogelijk wel zijn terugkeer op bezoek bij Sporting Charleroi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.