STVV over ontbinden contract Librici (19): “Bevond zich tussen schip en wal”

STVV over ontbinden contract Librici (19): “Bevond zich tussen schip en wal”

23 januari - 13:52
1

STVV heeft officieel het contract ontbonden van Andréa Librici. De speler trok vervolgens naar het Nederlandse MVV Maastricht. André Pinto, de sportief directeur van STVV, legt uit waarom het contract van Librici werd ontbonden.

Pinto geeft de beweegreden van STVV uit voor het ontbinden van het contract van Librici. “Enerzijds beschikken we op dit moment over een ruime A-kern, waardoor Librici niet aan spelen toekwam. Anderzijds is hij het niveau van onze Beloften ontgroeid”, deelt STVV via de officiële kanalen.

Pinto geeft verder aan dat Librici tussen de A en de B-ploeg in zat bij STVV. Andréa bevond zich op dit moment dus tussen schip en wal. Omdat hij altijd zo’n voorbeeldige mentaliteit en positieve ingesteldheid heeft getoond, besloten we hem zijn vrijheid te gunnen. Daarom hebben we in onderling overleg voor deze oplossing gekozen”, vertelt Pinto.

Pinto sluit af door Librici veel succes te wensen in zijn toekomstige voetballoopbaan. Ondertussen heeft Librici met MVV Maastricht een nieuwe club gevonden. “Op die manier kan Andréa elders speelminuten vergaren en zo de volgende stap zetten. We wensen hem alle succes in zijn toekomstige carrière”, besluit Pinto.