Yusuf met draagberrie van het veld, maar Antwerp-pion stelt meteen gerust

Yusuf met draagberrie van het veld, maar Antwerp-pion stelt meteen gerust

17 januari - 22:30

Royal Antwerp FC kende dit seizoen al flink wat blessureproblemen, waardoor Mark van Bommel ook al vaak moest puzzelen. Onder meer op het middenveld. Vanuit Afrika heeft men nu ook slecht nieuws gekregen.

De laatste weken vielen onder meer Soumaïla Coulibaly en Michel-Ange Balikwisha geblesseerd uit bij Antwerp, terwijl met Alhassan Yusuf er mogelijk een nieuwe geblesseerde pion is bijgekomen. De Nigeriaan is momenteel met Nigeria actief op de Afrika Cup, waar hij een lichte blessure heeft opgelopen.

De middenvelder kreeg in de partij tegen Equatoriaal Guinea zijn eerste basisplek bij Nigeria. Twintig minuten voor tijd moest hij echter met de draagberrie van het veld. Opnieuw slecht nieuws voor Antwerp, al wil Yusuf zelf niet voor paniek zorgen.

Volgens Yusuf valt de schade namelijk best mee. "Het was gewoon een kramp. We zullen zien of ik de match van donderdag tegen Ivoorkust haal", gaf hij aan bij Gazet van Antwerpen. Of het ook bij een kramp blijft, moet nog blijken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.