Oulare ontgoocheld na nederlaag met Lierse: Blijven dezelfde fouten maken

Oulare ontgoocheld na nederlaag met Lierse: "Blijven dezelfde fouten maken"

14 januari - 12:55 Laatste update: 13:25
1

Zaterdagavond stond het duel tussen Lierse en Dender op het programma in de Challenger Pro League. Lierse moest zijn meerdere erkennen en ging met 2-4 onderuit. Na afloop was Lierse-aanvaller Obbi Oulare ontgoocheld in de prestatie van zijn ploeg.

Individuele fouten lagen aan de basis van een erg slechte tweede helft bij Lierse. "Ik vond ons nochtans geen slechte match spelen", aldus Oulare in Het Laatste Nieuws. "Langs de andere kant blijven we dezelfde fouten maken. Er is geen communicatie."

Oulare was samen met doelman Jens Teunckens en nieuwkomer Ousmane Sow één van de weinige lichtpunten bij Lierse. Toch wil de sterke spits niemand met de vinger wijzen. "Niet naar de keeper, niet naar de verdediging. We zullen het samen moeten doen, anders gaan we nog een moeilijk seizoen tegemoet", klinkt het bij Oulare.

Lierse verloor zo zijn openingswedstrijd van 2024 en blijft na zeventien speeldagen op de elfde plek in het klassement. Dender doet een prima zaak in het klassement en klimt naar de derde plek. Het verschil met leider Beerschot bedraagt nog slechts drie punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.