Fellaini en Leko bij Standard: “Ik ken Ivan goed, hij gaat het goed doen

Fellaini en Leko bij Standard: “Ik ken Ivan goed, hij gaat het goed doen"

13 januari - 12:28
8

Marouane Fellaini's recente aanwezigheid bij de wedstrijd tussen Standard Luik en Borussia Dortmund in Marbella heeft de speculaties over een mogelijke terugkeer naar de Luikse club aangewakkerd. Fellaini, momenteel contractvrij na zijn vertrek uit China, verkeert in een fase van bezinning over zijn toekomst. 

"Ik ken de mensen bij Standard goed”, klonk het bij Fellaini, geciteerd door RTBF. “Ik ben naar een wedstrijd tegen Dortmund geweest, maar dat zegt niets. Ik was gewoon uitgenodigd. Ik heb wat met het management gesproken, maar er is niets officieel."

Fellaini, die beweert "overal aanbiedingen, ook in België" te hebben, probeerde de geruchten over Standard niet verder aan te wakkeren. Hij deelde echter zijn positieve kijk op de recente trainerswissel bij Standard, waar Ivan Leko het roer heeft overgenomen.

"Ik ken Ivan Leko heel goed, omdat ik met hem heb gewerkt in China. Ik denk dat hij het goed gaat doen. Hij heeft de motivatie en de grit om iets goeds te doen voor Standard. Zijn imago past goed bij dat van de club," merkte Fellaini op tijdens een persconferentie. De ontknoping van Fellaini's toekomst wordt naar verwachting eind januari duidelijk.