UPDATE: 'Standard en Leko vrezen voor enkelbreuk bij Hautekiet'

UPDATE: 'Standard en Leko vrezen voor enkelbreuk bij Hautekiet'

10 januari - 12:01 Laatste update: 14:06
2

Standard Luik, momenteel op trainingskamp in Mallorca onder leiding van nieuwe coach Ivan Leko, wordt geconfronteerd met een hobbelige start vanwege blessureperikelen. De Rouches trainen in Mallorca voor het eerst onder Leko, die het roer overnam van Carl Hoefkens na een uitdagende eerste seizoenshelft. 

Op woensdag trainden er slechts 20 spelers op het veld in Mallorca. Bovendien werd de sessie overschaduwd door een blessure van de jonge Ibe Hautekiet, die het veld moest verlaten na een enkelblessure tijdens een oefening.

Leko erft een team met een aantal blessureproblemen. Spelers zoals Henkinet, Ngoy, Fossey, en Lawrence trainden allemaal niet mee in Mallorca. De dag werd verder getekend door de pech van de jonge Ibe Hautekiet, die afgevoerd moest worden vanwege een enkelblessure tijdens een oefening.

Update: Volgens La Dernière Heure vreesde Standard even voor een enkelbreuk bij Hautekiet. Zijn enkel zou gezwollen zijn op een plek die doet denken aan een breuk(je). Intussen is de jonge verdediger aangekomen bij het plaatselijke ziekenhuis, samen met een clubdokter. Daar hebben eerste onderzoeken aangetoond dat er van een breuk geen sprake is. Wat precies de diagnose is, zal nog moeten blijken.