Storm wil snel comeback vieren bij KV Mechelen: De honger is groot

Storm wil snel comeback vieren bij KV Mechelen: "De honger is groot"

9 januari - 09:47
1

Nikola Storm heeft een belangrijke stap richting zijn comeback gezet. De flankaanvaller van KV Mechelen is al even out met een blessure, maar mocht begin 2024 weer wat gaan lopen. Een mooi moment voor Storm.

"Blij als een kind was ik, na twee maanden alleen maar oefeningen te hebben gedaan", lacht Storm bij Gazet van Antwerpen. "Het looptochtje verliep pijnloos en zonder reactie, wat een gunstig teken is. Ik vertrouw erop dat ik tussen begin en midden februari weer fit ben."

En Storm is ook belust op revanche. Het jaar 2023 liep namelijk niet al te best voor de KV Mechelen-pion, die het moeilijk had om zijn sterk 2022 te herhalen. "Er wordt nog vaak aan dat boerenjaar gerefereerd. En ik vind dat net goed. Het toont aan dat je toch al iets bewezen hebt. Dan mogen de verwachtingen ook hoog liggen", klinkt het.

Storm is echter al even out met een blessure en het wordt dus afwachten op hij nog op topvorm terugkeert. Zelf twijfelt hij er absoluut niet aan. "De Arjen Robben van de Aldi zien jullie sowieso nog terug in zijn beste vorm. Ik geef mezelf nog een match of vier om er weer te staan. De honger is groot", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.