8 Spelers maken kans op Speler van de Maand in PL, geen Man City of Arsenal

8 Spelers maken kans op Speler van de Maand in PL, geen Man City of Arsenal

4 januari - 16:54

De Premier League heeft acht spelers uitgekozen die kans maken op de prijs voor Speler van de Maand december. Onder de genomineerde spelers is geen speler van Manchester City of Arsenal geselecteerd. De topscorers Mohamed Salah en Erling Haaland vallen niet onder de genomineerden. 

Mohammed Kudus lijkt één van de grootste kanshebbers voor de prijs, samen met Trent Alexander-Arnold van Liverpool. Naast de Ghanees zijn ook Marcos Senesi en Dominic Solanke van Bournemouth genomineerd. The Cherries haalden een geweldige zegereeks die pas tegen Tottenham Hotspur ten onder ging op oudjaarsdag.

Naast Alexander-Arnold, Kudus, Senesi en Solanke zijn ook Heung-Min Son (Tottenham Hotspur), Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers), Cole Palmer (Chelsea) en Michael Olise (Crystal Palace) genomineerd voor de prijs. Laatstgenoemde staat op de radar bij Manchester United. Topscorers Mohamed Salah en Erling Haaland zijn niet genomineerd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.