'Fulham wil uitpakken tijdens wintermercato en lonkt naar gewild talent'

'Fulham wil uitpakken tijdens wintermercato en lonkt naar gewild talent'

29-12-2023 23:13

Fulham wil in januari voor spektakel zorgen op de transfermarkt. Het versterken van het middenveld staat daarbij boven aan het prioriteitenlijstje, meldt The Standard. Onder meer de Braziliaan André én Feyenoord-controleur Mats Wieffer zijn in beeld.

Fulham won begin december twee keer op rij met 5-0, van Nottingham Forest en West Ham United. Sindsdien gaat het bergafwaarts met de ploeg van Marco Silva. De laatste drie Premier League-duels gingen allen verloren, waardoor The Cottagers nog maar zes punten boven de degradatiestreep staan. In januari moet de selectie daarom versterkt worden.

Fulham beschikt met João Palhinha over één van de beste verdedigende middenvelders van de competitie, maar de Londenaren leggen zich er bij neer dat de 28-jarige Portugees uiteindelijk zal vertrekken. Sasa Lukic en Harrison Reed zijn de enige andere opties op het middenrif. Het aantrekken van nieuwe middenvelders staat dan ook bovenaan het to do-lijstje.

Volgens The Standard is Fulham nog altijd vol vertrouwen over de komst van André (22). De Braziliaan, die onlangs ook in verband werd gebracht met FC Barcelona, Manchester City en Liverpool, moet overkomen van Fluminense. Maar Fulham toont daarnaast interesse in Mats Wieffer van Feyenoord en Pierre Ekwah van Sunderland, klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.