Patris over mogelijk vertrek bij Anderlecht: “Ik ben hier nog maar net”

Patris over mogelijk vertrek bij Anderlecht: “Ik ben hier nog maar net”

29-12-2023 17:12
4

Louis Patris deed het prima tegen Cercle Brugge. De jonge flankverdediger verving woensdagavond de geblesseerde Killian Sardella en kreeg daarmee een zeldzame kans op rechts. Patris reageert op transfergeruchten.

Patris benadrukte in L’Avenir de sterke concurrentie binnen de club en de uitdaging om zich te bewijzen in een grote club als Anderlecht. "Iedereen heeft hier het niveau en als je het niet meteen hebt, is het normaal dat de ander speelt," verklaarde de full-back.

Over de geruchten met betrekking tot een mogelijk vertrek, waarbij hij samen met Karel Geraerts naar Schalke zou worden gestuurd, liet Patris weten dat het hem niet interesseert. "Nee, ik heb er nooit aan gedacht om weg te gaan, ik ben hier nog maar net," benadrukte hij. 

Zijn focus ligt op het spelen en hij hoopt volgend jaar meer speeltijd te krijgen. Patris ziet het als een kans voor RSC Anderlecht om in het klassement te klimmen en is vastberaden om het team naar de overwinning te leiden, waarbij hij opmerkte: "We staan weer op zes punten van Union. Met de verdeling van de play-off punten zijn dat er drie. We hoeven alleen maar te winnen."