Muslic, Somers en Van Der Bruggen geven dikke cheque af aan 'De Warmste Week'

Muslic, Somers en Van Der Bruggen geven dikke cheque af aan 'De Warmste Week'

21-12-2023 16:16
16

De laatste week voor Kerstmis staat in Vlaanderen nu al jaren synoniem voor 'De Warmste Week'. Tijdens dat initiatief van verschillende Vlaamse radiostations wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor een goed doel. Ook Cercle Brugge heeft een stevig steentje bijgedragen.

De voorbije dagen en weken zette De Vereniging verschillende acties op poten om 'De Warmste Week' te ondersteunen. Die hebben in totaal een dikke cheque opgeleverd van liefst 10.500 euro. Drie vertegenwoordigers van Cercle gingen het bedrag donderdagmiddag overhandigen aan het glazen huis, dat niet toevallig in Brugge staat.

Trainer Miron Muslic en spelers Thibo Somers en Hannes Van Der Bruggen tekenden present. Zij gaven de cheque persoonlijk af aan Sander Gillis, één van de presentatoren. Dit jaar staat 'De Warmste Week' overigens in het teken van kinderen. Zij moeten ten alle tijde kunnen opgroeien zonder zorgen. Zondag zal de totale opbrengst van het liefdadigheidsproject bekend gemaakt worden in een grootse slotshow.