Belgische topschutter gelinkt aan Charleroi, maar: Slechts een gerucht

Belgische topschutter gelinkt aan Charleroi, maar: "Slechts een gerucht"

20-12-2023 22:31

In de Challenger Pro League lopen er enkele jonge Belgische talenten rond die dit seizoen al flink wat indruk wisten te maken. Daar is de 23-jarige Adriano Bertaccini er één van. Die bij Club Luik maar niet af te stoppen is. Zorgt dat ook voor een winters vertrek?

Het jeugdproduct van Club Brugge en KRC Genk scoort aan de lopende band bij Club Luik en zit na vijftien competitiewedstrijden aan elf doelpunten. Hij werd ook al gelinkt aan Sporting Charleroi, al spreekt Bertaccini dat tegen. "Charleroi is slechts een gerucht", klinkt het bij La Dernière Heure. "Ik ben in ieder geval nergens van op de hoogte."

Toch beseft Bertaccini dat er deze winter heel wat interesse in hem zal zijn. Een vertrek behoort dus tot de mogelijkheden, al wil hij daar nog meteen aan denken. "Er zijn mensen die zich daarmee voor mij bezig houden en zij zullen ongetwijfeld met de club spreken", vertelt hij nog. "Ik zal de beste keuze maken voor mijn toekomst."

Bertaccini werd afgelopen zomer door Club Luik weggehaald bij Thes Sport, waar hij met 39 doelpunten in 64 partijen indruk wist te maken. Daarvoor kwam hij nog uit voor Austria Lustenau en KMSK Deinze.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.