UPDATE: ‘Standard vreest vertrek, Brighton biedt Alzate aan bij clubs’

UPDATE: ‘Standard vreest vertrek, Brighton biedt Alzate aan bij clubs’

19-12-2023 17:36 Laatste update: 4 januari - 14:44
5

Tijdens de recente confrontatie tussen Standard en Charleroi heeft Steven Alzate een blessure opgelopen. De Colombiaanse middenvelder moest tien minuten voor affluiten naar de kant gehaald worden. Standard geeft een update. 

Alzate zal de komende wedstrijden vanaf zijlijn moeten toekijken. De middenvelder verzwikte zijn enkel tijdens het spel en het medische onderzoek heeft aangetoond dat hij zijn voorste talofibulaire ligament heeft gescheurd. 

De ernst van de blessure betekent dat Alzate naar verwachting ongeveer zes weken buiten strijd zal zijn, wat hem een periode van rust en revalidatie zal vergen om volledig te herstellen. Standard wil Alzate het beste wensen voor een snel en volledig herstel.

Update: Volgens Het Nieuwsblad heeft Brighton Alzate bij verschillende clubs aangeboden. De middenvelder is aan het einde van het jaar einde contract. Momenteel is de huurling van Standard geblesseerd, maar een vroegtijdige terugkeer behoort aldus bij de mogelijkheden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.