Hoefkens (Standard) met positieve update: ‘Vanheusden mogelijk, Bokadi fit’

Hoefkens (Standard) met positieve update: ‘Vanheusden mogelijk, Bokadi fit’

15-12-2023 10:17

Standard neemt het zaterdag op tegen Felice Mazzu's Charleroi. De Rouches hopen na drie wedstrijden zonder overwinning nog eens de drie punten te pakken. Momenteel staat Standard op een negende plek. Bij een driepunter kan Standard mogelijk over STVV springen in de stand. 

Carl Hoefkens, coach van Standard, keek vooruit naar de confrontatie met Charleroi. "Het wordt een cruciale wedstrijd", gaf Hoefkens aan, geciteerd door RTBF. We streven naar negen punten uit negen tegen het einde van het jaar en we zijn klaar voor deze uitdaging."

Hij deelde positieve updates over de blessures van enkele spelers: "Zinho Vanheusden is op de weg terug en kan mogelijk spelen. Bokadi is fit. We zullen zien hoe de rest zich herstelt. Maar we kijken uit naar deze belangrijke wedstrijd tegen Charleroi."

Hoefkens benadrukte de intensiteit van de confrontatie met Charleroi: "Derby's zijn altijd speciaal. Deze wedstrijd zal niet anders zijn. We staan goed, voelen de juiste spirit en willen thuis winnen. Het doel is drie punten te pakken, zoals we dat willen in elke wedstrijd aan het einde van het jaar."