UPDATE: Sunderland kiest toch niet voor Still maar gaat met Beale in zee

UPDATE: Sunderland kiest toch niet voor Still maar gaat met Beale in zee

14-12-2023 19:55 Laatste update: 18-12-2023 18:57

Binnenkort krijgen we naast Vincent Kompany misschien nog een Belgische coach aan het werk te zien in Engeland. De 31-jarige Will Still geniet namelijk concrete interesse van traditieclub AFC Sunderland.

Still bevestigt de concrete interesse bij RMC. "Ik kan niet ontkennen dat er interesse in mij is", aldus de huidige Stade de Reims-coach. "Ik vind het behoorlijk vleiend zonder arrogant of pretentieus te willen zijn", voegt Still toe. Nochtans ligt zijn focus nog steeds volledig op Stade de Reims. "Ik ben nog steeds hun coach. Dat is alles wat ik erover kan zeggen, voor mij stopt het daar", besluit hij.

Volgens La Dernière Heure was er al een gesprek tussen Still en voorzitter van Sunderland. Still zou gecharmeerd zijn door de ambities om naar de Premier League te promoveren en gaf in het verleden al aan dat de Engelse hoogste klasse zijn grote droom is. Momenteel staat Sunderland zesde in de Championship. Coach Tony Mowbray werd er begin deze maand ontslagen.

UPDATE: De keuze is dan - voorlopig - toch niet op Will Still gevallen bij Sunderland AFC. De traditieclub stelde maandagmiddag hun nieuwe coach Michael Beale voor. Beale was in het verleden aan de slag bij Aston Villa als assistent-coach en heeft ervaring als hoofdcoach opgedaan bij QPR en het Schotse Rangers FC, waar hij de voorganger was van Philippe Clement. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.