Trebel over relatie met Kompany: Zei meteen dat ik moest vertrekken

Trebel over relatie met Kompany: "Zei meteen dat ik moest vertrekken"

14-12-2023 16:52 Laatste update: 16:54
6

Voormalig RSC Anderlecht-speler Adrien Trebel had naar eigen zeggen niet de allerbeste relatie met Vincent Kompany toen hij bij de Brusselaars aan de slag was. Vooral de manier waarop de twee destijds van start zijn gegaan bij Anderlecht stoort de middenvelder het meest.

In een interview bij Eleven Insiders ging Trebel in op de relatie met zijn voormalige coach. "Om heel eerlijk te zijn, wat me het meeste stoorde was dat het al van tevoren een uitgemaakte zaak was wat mij betreft", aldus Trebel. "Wanneer hij me de eerste keer zag zei hij meteen: Je zult moeten vertrekken want je verdient te veel", voegt hij toe.

Trebel was het niet meteen eens met die stelling. "Hij had bij Manchester City gespeeld, waar hij waarschijnlijk honderd keer meer verdiend heeft dan ik", aldus Trebel. "Het is niet zo dat de relatie zo slecht was tussen ons, maar dat heeft wel al hetgene wat daarop volgde beïnvloed", klinkt het.

Trebel trok afgelopen zomer de deur achter zich dicht bij RSC Anderlecht en maakte de overstap naar Sporting Charleroi. De 32-jarige middenvelder moest het dit seizoen tot dusver stellen met vijf invalbeurten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.