Vrancken (Genk) over Europese overwintering: “We weten wat ons te doen staat”

Vrancken (Genk) over Europese overwintering: “We weten wat ons te doen staat”

13-12-2023 21:25
1

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt vooruit op de aankomende Conference League-match met Cukaricki. Vrancken vertelt dat Genk niet van plan is om te kijken naar de andere match tussen Ferencvaros en Fiorentina, het resultaat daarvan is cruciaal voor een eventuele Europese overwintering.

Vrancken en Genk hebben overwintering in de Conference League niet meer in eigen handen. Fiorentina moet winnen van Ferencvaros en Genk moet winnen van Cukaricki. “We weten wat ons te doen staat. We moeten winnen en dan moeten we nog rekenen op een andere wedstrijd”, citeert Sporza Vrancken.

Vrancken weigert met Genk om al te veel bezig te zijn met de match tussen Ferencvaros en Fiorentina. “We moeten onze energie daar niet insteken. Onze taak zal al moeilijk genoeg zijn”, blikt Vrancken vooruit op de confrontatie met Cukaricki.

Vrancken ziet een grote uitdaging voor Genk tegen Cukaricki. “Cukaricki is niet meer het Cukaricki van de heenwedstrijd (toen Genk met 0-2 won). In hun laatste 2 groepswedstrijden hadden ze 2 keer kunnen winnen. Maar zowel tegen Fiorentina als Ferencvaros gaf Cucaricki de zege in de laatste minuten weg”, besluit Vrancken.