De Ketelaere, Lukaku, Lukebakio of Trossard: vier Duivels kans op 'Goal v/h Jaar'

De Ketelaere, Lukaku, Lukebakio of Trossard: vier Duivels kans op 'Goal v/h Jaar'

13-12-2023 15:17 Laatste update: 16:03

De Rode Duivels hebben er een succesvol 2023 opzitten. De kwalificatie voor Euro 2024 werd snel een feit, de nieuwe generatie lijkt gelanceerd, nieuwe bondscoach Domenico Tedesco verloor geen enkele wedstrijd en bovendien viel er ook te genieten van enkele prachtige doelpunten. De Belgische fans krijgen nu de (zware) opdracht om daar de mooiste parel uit te selecteren.

In het eerste jaar onder de vleugels van Tedesco was uiteraard niet alles rozengeur en maneschijn, maar over het algemeen hebben de Rode Duivels het prima gedaan, zeker op het vlak van resultaten. In totaal vielen er 26 doelpunten van Belgische makelij. De voetbalbond heeft een voorselectie gemaakt van vier knappe treffers. Het publiek krijgt nu de kans om daarop te stemmen.

Charles De Ketelaere, Romelu Lukaku, Dodi Lukebakio en Leandro Trossard zijn de Duivels die kans maken op de onderscheiding. De Ketelaere en Trossard schoten op fraaie wijze raak tegen Estland, Lukaku en Lukebakio deden dat tijdens de lastige verplaatsing naar Oostenrijk. Tot en met 28 december hebben geïnteresseerden de tijd om hun stem uit te brengen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.