'Niet alleen KVC Westerlo, maar ook KV Kortrijk in de markt voor De Mil'

'Niet alleen KVC Westerlo, maar ook KV Kortrijk in de markt voor De Mil'

10-12-2023 10:15
8

Eerder werd bekend dat KVC Westerlo geïnteresseerd is in de diensten van Rik de Mil als hoofdtrainer. Nu komt er concurrentie van KV Kortrijk voor de assistent-trainer van Club Brugge, volgens Het Laatste Nieuws.

De interesse van KV Kortrijk in De Mil komt niet uit het niets. De club wilde afgelopen zomer al de assistent van Ronny Deila aantrekken, maar dat lukte toen niet.

Op dit moment neemt Joseph Akpala bij KV Kortrijk tijdelijk de taken over van de ontslagen Glen De Boeck als T1. Akpala, die assistent was van De Boeck, wordt ook overwogen voor een vaste aanstelling als nieuwe trainer.

Een overstap van De Mil naar één van deze clubs zou betekenen dat Club Brugge op zoek moet naar een nieuwe assistent-trainer. Een verlengd verblijf van De Mil bij Club Brugge is echter ook een optie.

KVC Westerlo staat momenteel op de 14e plaats in de Jupiler Pro League, terwijl KV Kortrijk de hekkensluiter is in de ranglijst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.