Twente krijgt tip over Belgische aanvaller: Hij gaat niet veel meer spelen

Twente krijgt tip over Belgische aanvaller: "Hij gaat niet veel meer spelen"

09-12-2023 17:35

De Nederlandse analist/ex-voetballer Kees Luijckx zou het logisch vinden als FC Twente in januari bij PSV aanklopt voor Yorbe Vertessen. De Tukkers missen na het vertrek van Vaclav Cerny en Virgil Misidjan een 'kwaliteitsbuitenspeler'.

Twente heeft er geen geheim van gemaakt dat er afgelopen zomer eigenlijk nog een buitenspeler had moeten komen. Luijckx stelt bij Voetbalpraat op ESPN dat de ploeg van Joseph Oosting een kwaliteitsimpuls kan gebruiken op die positie. "Ik vind van wel", zegt de oud-verdediger annex middenvelder, die vindt dat Younes Taha tekortkomt. "Ik vind hem nu goed als invaller, maar uiteindelijk is hij niet de speler die daar vast aan de buitenkant kan spelen."

"Volgens mij waren ze in de zomer bezig met Vertessen", gaat Luijckx verder. Onze landgenoot moet het in Eindhoven doen met een rol op het tweede plan. "Ik denk alleen dat Vertessen graag met PSV kampioen wil worden. Maar hij gaat niet veel meer spelen. Twente gaat misschien weer een poging wagen voor hem. Dat zou ik heel logisch vinden."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.