Beerschot hakt knoop door: kapitein Sanusi komt niet meer in actie in heenronde

Beerschot hakt knoop door: kapitein Sanusi komt niet meer in actie in heenronde

09-12-2023 10:16 Laatste update: 10:31

K. Beerschot V.A. zal het in haar laatste twee wedstrijden van 2023 zonder haar aanvoerder moeten zien te rooien. De club heeft namelijk beslist om de overbelaste Ryan Sanusi rust te gunnen. Pas aan het begin van de terugronde zal hij terug in actie komen.

Beerschot deelt het nieuws via haar X-profiel, het voormalige Twitter. Sanusi is aan enkele medische onderzoeken onderworpen en daaruit blijkt dat hij niet helemaal topfit is. De Ratten zouden een risico kunnen nemen, maar kijken liever op de langere termijn. Op 12 januari, wanneer Beerschot de terugronde opent met een thuisduel tegen de RSCA Futures, zou Sanusi weer aan de aftrap verschijnen.

In tussentijd moet de kapitein twee competitieduels laten schieten. Deze zondag ontvangt Beerschot KSK Deinze, als afsluiter van 2023 trekt het volgend weekend naar Francs Borains. Als de Antwerpenaren die beide wedstrijden winnen, duiken ze sowieso als leider van de Challenger Pro League het nieuwe jaar in. Momenteel tellen ze drie punten voorsprong op eerste achtervolger SV Zulte Waregem

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.