Opvallend veel positivisme bij Vanheusden na verlies: Dit was een ander Standard

Opvallend veel positivisme bij Vanheusden na verlies: "Dit was een ander Standard"

07-12-2023 23:45
6

Standard mag dan wel verloren hebben van RSC Anderlecht, toch was aanvoerder Zinho Vanheusden optimistisch na de nederlaag. Ondanks het verlies was het glas halfvol bij de verdediger.

Vanheusden zag Standard namelijk zeker geen slechte wedstrijd spelen. "Dit was een ander Standard dan de voorbije weken. En dat geldt ook voor mezelf", klonk het bij Sporza. "We moesten ons herpakken en dat hebben we gedaan. We zijn boos en teleurgesteld dat we niet gewonnen hebben, maar we moeten op deze manier voortdoen."

Volgens hem zijn er komend weekend dan ook zeker kansen voor de Rouches. "Zondag komen we naar hier om te winnen", klonk het nog. "Vorige zondag was het onacceptabel in Brugge, ook van mezelf. We moesten beter spelen voor de supporters en deze club. Dat verdienen ze."

De verdediger was dan ook tevreden met de partij van zijn ploeg. "Dit is hoe we moeten spelen. Op naar zondag. We hebben veel kritiek gekregen de voorbije uitmatchen. Terecht, want het was niet goed genoeg. Dit is een begin, maar we zijn er nog lang niet", besloot hij.