Vermoedelijke opstelling KV Oostende - Genk: Van Crombrugge in doel

Vermoedelijke opstelling KV Oostende - Genk: Van Crombrugge in doel

06-12-2023 10:45 Laatste update: 12:43
1

Wouter Vrancken en KRC Genk nemen het woensdagavond op tegen KV Oostende. Vrancken gaf eerder al aan dat hij een aantal wissels zou doorvoeren voor het bekerduel tegen Oostende. HLN geeft een vermoedelijke basisopstelling mee. 

Hendrik Van Crombrugge zal de startende doelman zijn. Vrancken benadrukt dat Van Crombrugge de gehele bekercampagne het doel zal verdedigen, maar hij voegt eraan toe dat deze kans niet zomaar wordt gegeven. De keepers moeten hun plek met prestaties verdienen.

Met het oog op het drukke schema in de komende weken, lijkt Vrancken van plan te zijn om flink te roteren in zijn opstelling. Bryan Heynen zal meereizen naar Oostende, maar de kans dat hij aan de aftrap verschijnt, lijkt klein. Tolu Arokodare is nog steeds niet hersteld van zijn hoofdblessure die hij afgelopen zondag opliep. "Hij moet voldoende rust nemen," aldus Vrancken.

De vermoedelijke opstelling KV Oostende: Gabriel, Wylin, Tanghe, Basila, Van Daele, Decoene, Dewaele, Osifo, Amade, Hartwig, en Perez. 

De vermoedelijke opstelling Genk: Van Crombrugge, El Ouahdi, Cuesta, McKenzie, Kayembe, Galarza, Hrosovsky, Paintsil, El Hadj, Fadera, en Sor.