Nilsson over druk programma Union: “Liverpool moet de ‘top of the bill’ worden”

Nilsson over druk programma Union: “Liverpool moet de ‘top of the bill’ worden”

04-12-2023 21:41
1

Gustaf Nilsson, de Zweedse spits van Union SG, blikt vooruit op de Europa League-match tegen Liverpool. Nilsson wist met Union met 2-1 te winnen van Cercle Brugge, de spits wist eenmaal te scoren. Nilsson kijkt nu met Union vooruit op het drukke programma voor de koploper.

Nilsson en Union hebben nog een druk programma, er wachten zes wedstrijden in twintig dagen. Donderdag voor de Croky Cup tegen Beveren. Daarna in de Jupiler Pro League tegen Sporting Charleroi, KAS Eupen, Club Brugge en KV Mechelen. Tussendoor wacht een prachtig affiche met Liverpool.

Nilsson is duidelijk over de match van Union tegen Liverpool in de Conference League. “Liverpool moet de ‘top of the bill’ worden. Uiteraard kijkt iedereen uit naar dat duel. We viseren nog altijd de tweede plaats in onze poule, maar beseffen dat we ons lot niet meer in eigen handen hebben”, citeert Het Laatste Nieuws Nilsson.

Nilsson sluit af door te melden dat Union niet van plan is om Beveren te onderschatten in de Croky Cup. “Toch zou het een verkeerd signaal zijn om de bekermatch donderdag tegen Beveren te onderschatten. Ik kan enkel vaststellen dat het positief is om nu een ruime kern te hebben”, besluit Nilsson.

De match tussen Union en Liverpool vindt plaats op 14 december. Union staat op dit moment derde in Groep E. Toulouse staat op de tweede plaats met drie punten meer. Wanneer Union het tegen Liverpool opneemt, speelt Toulouse tegen LASK Linz.