Castro-Montes wil er met Union nog voor gaan: ''En toch geloven we er nog in''

Castro-Montes wil er met Union nog voor gaan: ''En toch geloven we er nog in''

01-12-2023 07:55 Laatste update: 08:03
2

De wedstrijd tussen Toulouse en Union SG eindigde zonder doelpunten. Dit betekent dat alle focus nu ligt op de wedstrijd tegen Liverpool over twee weken. Alessio Castro-Montes gelooft nog steeds dat Union zich kan plaatsen.

Tijdens de wedstrijd waren er voldoende kansen voor een overwinning. Mohamed Amoura kreeg een uitgelezen kans en Cameron Puertas schoot over. ''Dat zijn kansen die we in principe altijd afmaken'', vertelde Castro-Montes aan Het Laatste Nieuws.

Toch houdt Castro-Montes goede hoop voor de laatste match. ''We weten dat het moeilijk wordt - we zijn daarin realistisch. En toch geloven we er nog in. Misschien is het een goede zaak dat Liverpool niets meer heeft om voor te spelen'', aldus Castro-Montes.

Union staat met 5 punten op de derde plaats in Groep E van de Europa League. Toulouse, dat met 8 punten op de tweede plaats staat, moet dus verliezen tegen LASK als Union nog in de Europa League wil overwinteren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.