Heymans (Charleroi) na eerste doelpunt: Heel wat mensen keerden zich tegen mij

Heymans (Charleroi) na eerste doelpunt: "Heel wat mensen keerden zich tegen mij"

26-11-2023 13:03
1

Zaterdag won Sporting Charleroi met 3-2 van KVC Westerlo in de Jupiler Pro League. Daan Heymans scoorde vlak voor het uur zijn eerste doelpunt van het seizoen, waarna de opluchting groot was bij de aanvallende middenvelder. Hij reageerde na afloop.

Heymans was zichtbaar opgetogen met zijn eerste treffer van het seizoen. "Het was een lekkere goal", klinkt Heymans bij Sporza. "Heel wat mensen keerden zich tegen mij toen ik kansen miste, dus er kwamen veel emoties bij kijken", voegt Heymans toe.

Heymans moest later naar de kant met last aan de enkel. "Het is jammer, want ik zat goed in de wedstrijd. Wie weet had ik mijn tweede kunnen scoren, want die durft dan al eens snel te volgen", zegt Heymans.

Vanop de bank zag hij Westerlo in de slotminuten gelijkmaken. "Ik voelde de bui al hangen toen Westerlo scoorde. Maar we ronden de wedstrijd knap af en winnen alsnog. De punten zijn heel belangrijk, want we willen zo snel mogelijk uit die degradatiezone", besluit Heymans.

Charleroi klimt zo naar de elfde plek in de Jupiler Pro League en heeft zestien punten na vijftien speeldagen. KVC Westerlo staat vijftiende met elf punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.