Pech voor Ueda, concurrent Gimenez laat zich niet opjagen door bondscoach

Pech voor Ueda, concurrent Gimenez laat zich niet opjagen door bondscoach

24-11-2023 20:32
1

Santiago Gimenez zal deze winter niet vertrekken bij Feyenoord. Dat vertelt de Mexicaanse sportjournalist Daniel Reyes in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur. Ook gaat Reyes in op de sneer die de Mexicaanse bondscoach Jaime Lozano uitdeelde aan Feyenoord.

"Natuurlijk is er veel interesse, maar ik weet niet of er veel gesprekken zijn gevoerd", begint Reyes over de situatie over de concurrent van Ayase Ueda (ex-Cercle Bugge). "De entourage van Gimenez denkt sowieso dat hij dit seizoen bij Feyenoord moet afmaken. Deze winter gaat hij sowieso niet weg en dat weet hij ook. Deze zomer gaan alle partijen kijken wat het beste is voor Feyenoord en natuurlijk voor Gimenez. Maar dit seizoen blijft hij sowieso in Rotterdam."

Ook waren er nog de uitspraken van bondscoach Lozano. Hij vertelde dat het voor Gimenez beter was om te vertrekken bij Feyenoord. Volgens Reyes zijn die uitspraken wat uit hun verband getrokken. "De bondscoach bedoelde het niet respectloos tegenover Feyenoord. Hij bedoelde te zeggen dat Gimenez klaar is voor een volgende stap. Gimenez is natuurlijk ontzettend gegroeid als spits en als speler en daar wilde de bondscoach hem alleen maar een compliment voor geven."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.