Opnieuw nieuwe club voor Yaremchuk? 'Bologna denkt aan Club Brugge-huurling'

Opnieuw nieuwe club voor Yaremchuk? 'Bologna denkt aan Club Brugge-huurling'

23-11-2023 22:16
9

Roman Yaremchuk besloot om na een moeilijk seizoen bij Club Brugge tijdelijk te vertrekken en werd uitgeleend aan Valencia. Een groot succes werd dat nog niet, waardoor er mogelijk opnieuw een oplossing moet komen. Die kan in Italië liggen.

De spits, die Club Brugge nog zeventien miljoen euro heeft gekost, wordt dit seizoen uitgeleend aan Valencia. Ook daar weet hij voorlopig niet door te breken en kwam hij nog maar twee keer aan de aftrap. Een vervroegd vertrek lijkt dan ook niet onmogelijk te zijn.

Bij Il Resto di Carlino klinkt het dat die oplossing mogelijk in Italië ligt. Bologna is namelijk nog op zoek naar een concurrent voor Joshua Zirkzee (ex-RSC Anderlecht) en denkt daarvoor naar verluidt aan onder andere Yaremchuk.

Daarnaast dreigt Bologna ook Sydney van Hooijdonk te zien vertrekken, waardoor het nog een extra spits kan gebruiken. Als de Nederlander andere oorden opzoekt, is de kans groot dat Bologna gaat aankloppen bij Club Brugge en Valencia.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.