Marca over verhuurde Club Brugge-spits Yaremchuk: ‘Zijn karakter helpt niet’

Marca over verhuurde Club Brugge-spits Yaremchuk: ‘Zijn karakter helpt niet’

23-11-2023 14:41
6

Club Brugge heeft Roman Yaremchuk dit seizoen verhuurd aan het Spaanse CF Valencia. De Spaanse krant Marca heeft een volledige pagina genomen om de huidige vorm van de Oekraïense spits te beschrijven. Valencia is tot nu toe allesbehalve tevreden over de 27-jarige spits.

De kritiek in Spanje op Yaremchuk begint steeds luider te klinker. Marca schrijft het volgende over de spits die overkwam van Club Brugge. “De spits is na tachtig dagen in Valencia nog niet van de grond gekomen. Hij heeft kansen gehad, maar hij is er niet. Zijn kwaliteiten op het veld zijn nog niet zichtbaar. Drie maanden later begint dat een probleem te worden”, deelt Marca.

Yaremchuk kan het op dit moment nog niet laten zien op het voetbalveld voor Valencia, daarnaast wordt zijn gedrag naast het veld ook bekritiseerd. “Zijn karakter helpt niet. Een van de vele voorbeelden is wat er gebeurde na de wedstrijd tussen Valencia en Granada (Valencia won met 1-0). Alle spelers, inclusief de spelers op de bank, bleven in het midden van het veld staan om de fans te bedanken voor hun steun, terwijl Yaremchuk de enige was die meteen naar de kleedkamer ging. Om maar te zwijgen over zijn manier van omgaan met zijn teamgenoten”, besluit Marca.

Yaremchuk kwam dit seizoen in totaal tot vier doelpunten in dertien wedstrijden, deze maakte de spits alleen alle vier voor Club Brugge. Yaremchuk kwam tot nu toe acht wedstrijden uit voor Valencia, hierin wist de spits nog geen doelpunten te maken of assists af te leveren.