Vandevoordt over doelpunt van Ferencváros: Klote hé, hij botste heel slecht

Vandevoordt over doelpunt van Ferencváros: "Klote hé, hij botste heel slecht"

10-11-2023 10:32
1

KRC Genk ging donderdagavond op bezoek bij Ferencváros in de Conference League. De wedstrijd eindigde op 1-1. Genk-doelman Maarten Vandevoordt kon een botsende bal niet vasthouden, waarna Aleksandar Pešić kon scoren. Vandevoordt reageert na afloop op het gelijkspel en het tegendoelpunt.

Genk speelde voor de tweede keer op rij gelijk tegen de Hongaren. "Als we de hele hele match bekijken is het jammer dat we geen 3 punten pakken. We hebben weer hard gevochten in deze intense wedstrijd", klinkt Vandevoordt bij Sporza.

De Genk-doelman kon bij het tegendoelpunt een botsende bal niet vasthouden, waarna de rebound kon gescoord worden. "Klote hé. De bal botste heel slecht. Ik raak de bal nog met mijn borst maar er stond iemand die kon binnenduwen", zegt Vandevoordt.  

Al bij al is Vandevoordt ook niet ontevreden met het punt. "We kwamen om te winnen, maar een punt is nog oké. We wilden alleszins niet verliezen. Alles ligt nog dicht bij elkaar in de groep, dus we gaan tegen Fiorentina en Čukarički alleen maar vechten om door te gaan", besluit hij.

Fiorentina is momenteel leider met acht punten. Ferencváros en Genk hebben allebei zes punten. Alles is dus nog mogelijk in groep F.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.