Nieuwe KV Mechelen-coach Hasi: ''Band met 12e man is belangrijk''

Nieuwe KV Mechelen-coach Hasi: ''Band met 12e man is belangrijk''

08-11-2023 15:20
3

Besnik Hasi neemt het stokje over van Steven Defour als trainer van KV Mechelen. Voor Hasi betekent dat een terugkeer naar de Jupiler Pro League, waar hij eerder als speler en trainer actief was. Hasi vertelt over zijn aanstelling.

De Albanier is ervan overtuigd dat er een match is tussen KV Mechelen en hem. "Ik ben een coach die staat voor no-nonsense voetbal. Dat past ook perfect bij deze mooie club", vertelt Hasi via de officiële kanalen.

De voormalig speler van Cercle Brugge, KSC Lokeren, RSC Anderlecht en KRC Genk kan zich de confrontaties met KV Mechelen uit her verleden nog goed voor de geest halen. ''Als speler en coach was het nooit makkelijk om hier te komen voetballen. De ambiance is geweldig en de 12e man zit er kort op'', zei Hasi.

Hasi is van plan de 12e man te verwennen. ''Ik hoop die vurigheid te voeden met mijn manier van voetballen'', aldus de voormalig trainer van RSC Anderlecht.

De vorige trainer van KV Mechelen was Steven Defour, die van 17 oktober 2022 tot en met 2 november 2023 actief was en 40 matchen aan het roer stond voor KV Mechelen.