Boskamp verbaasd na uitspraak Tedesco over Vandevoordt: Snap ik geen jota van

Boskamp verbaasd na uitspraak Tedesco over Vandevoordt: "Snap ik geen jota van"

11-11-2023 15:45
22

Met Domenico Tedesco als bondscoach kwam er al heel wat vernieuwing bij de Rode Duivels. Hij deed echter ook al enkele keren de wenkbrauwen fronsen met zijn selectiepolitiek en uitspraken. Ook bij Johan Boskamp.

De Nederlander geeft al even aan dat Maarten Vandevoordt een kans moet krijgen bij de Rode Duivels. Tedesco riep hem echter nog niet op en gaf recent nog aan dat pas te zullen doen als de KRC Genk-doelman eerste of tweede keus is bij de Rode Duivels.

"Daar snap ik geen jota van", reageert Boskamp bij Het Belang van Limburg. "Met Courtois en Casteels heeft hij toch twee keepers die zeker nog een jaar of vijf aan de top gaan meedraaien. Gaat Vandevoordt dan echt nog zo lang moeten wachten", vraagt hij zich af.

Voor Boskamp is het dan ook duidelijk dat Vandevoordt binnenkort een kans moet krijgen bij de nationale ploeg. "Dat hij hem nu nog wat internationale ervaring laat opdoen bij de Belgische U21 kan ik begrijpen. Maar daarna moet hij hem gewoon oproepen. Beter derde doelman dan helemaal niets, toch", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.