Eigenaar Textor (RWDM) woest na Botafogo – Palmeiras: “F*cking corruptie”

Eigenaar Textor (RWDM) woest na Botafogo – Palmeiras: “F*cking corruptie”

02-11-2023 17:35

John Textor, de eigenaar van RWDM, Lyon, Crystal Palace en het Braziliaanse Botafogo was flink gefrustreerd na de match tussen koploper Botafogo en nummer twee Palmeiras. Botafogo stond met 3-0 voor maar verloor uiteindelijk met 3-4.

Botafogo ging met 3-0 de rust in, maar na een gemiste strafschop en een rode kaart kwam Palmeiras toch nog langszij. Het winnende doelpunt van Palmeiras viel uiteindelijk in de 99e minuut. Textor liet zijn emoties vervolgens de vrije loop.

Textor hield geen blad voor de mond bij Botafogo. “De hele wereld heeft gezien dat het geen rode kaart is, ik weet niet eens of het wel een overtreding was. Dit is corruptie en diefstal. De scheidsrechter mag me komen opzoeken, maar hij moet morgen zijn ontslag geven”, vertelde een woeste Textor.

Textor ging verder met zijn relaas. “Deze competitie is een grap geworden. Niemand verdient dit, de spelers van Palmeiras willen niet op deze manier winnen en wij willen niet op deze wijze verliezen. Dit is f*cking corruptie. Je mag mij een rode kaart geven, dit is mijn stadion, ik zal nog altijd hier zijn”, besloot Textor.