Vermoedelijke opstelling Antwerp: 'Yusuf vervangt Keita, zelfde trio in voorhoede'

Vermoedelijke opstelling Antwerp: 'Yusuf vervangt Keita, zelfde trio in voorhoede'

25-10-2023 10:00 Laatste update: 10:11
3

Om 21u gaat Royal Antwerp FC op zoek naar haar eerste punten in de Champions League. Met FC Porto zakt er wel een uitgekookte tegenstander af naar de Bosuil. Bij de thuisploeg worden geen al te grote verrassingen verwacht. Naar alle waarschijnlijkheid vervangt Alhassan Yusuf de geblesseerde Mandela Keita in de basis.

Keita moest afgelopen weekend nog voor rust naar de kant tegen Sporting Charleroi met pijn aan de knie. Het is intussen duidelijk dat hij zowel de CL-wedstrijd met Porto als de competitiematch in Club Brugge zal moeten missen. Yusuf lijkt dan de aangewezen wisselkracht. Het Nieuwsblad plaatst de Nigeriaan alvast in de vermoedelijke basiself van Mark van Bommel.

Voor het overige teert de Nederlander op zijn vertrouwde namen, ondanks de 3-2-nederlaag bij Charleroi. Dat betekent dat Arbnor Muja, Vincent Janssen en Michel-Ange Balikwisha de voorhoede mogen bevolken. Naast Keita zijn ook Bjorn Engels, Jacob Ondrejka en Sam Vines langere tijd onbeschikbaar vanwege blessurelast.

Vermoedelijke opstelling Antwerp:
Butez - Bataille, Alderweireld, Coulibaly, Wijndal - Vermeeren, Yusuf, Ekkelenkamp - Muja, Janssen, Balikwisha

Bij FC Porto zat Sergio Conceição met enkele kopzorgen, maar zijn twijfelgevallen zijn toch speelklaar geraakt. De Portugese topclub reist dan ook met een sterke basiself af naar de Bosuil. Normaal gezien hanteert Conceição zijn gebruikelijke 4-4-2, met veel druk naar voren.

Vermoedelijke opstelling Porto:
Diogo Costa - Joao Mario, Pepe, Cardoso, Wendell - Varela, Eustaquio, Pepé, Galeno - Taremi, Evanilson