Bellingham blinkt uit bij Engeland: ''Echt niet normaal, dé ster''

Bellingham blinkt uit bij Engeland: ''Echt niet normaal, dé ster''

18-10-2023 09:05

Volgens Khalid Boulahrouz gaat Engeland de komende jaren nog heel veel plezier beleven aan Jude Bellingham. De oud-speler van Chelsea en collega van Thibaut Courtois, ziet de middenvelder van Real Madrid er op elk front met kop en schouders bovenuit steken bij Engeland, zo ook in de wedstrijd tegen Engeland.

"Dé absolute ster bij het Engelse elftal", is Boulahrouz lovend over de middenvelder bij Ziggo Sport. "Draagt het elftal echt op alle fronten. Hij neemt heel vaak het initiatief en is bijna overal te vinden op het veld." Engeland won met 3-1 van Italië en Bellingham was absoluut de man van de wedstrijd. "Bij de tweede goal van Rashford geeft hij de assist, maar die goal kun je ook voor een groot gedeelte op naam van Bellingham zetten."

Wat Boulahrouz vooral opvalt, is het gemak waarmee de middenvelder maar blijft gaan en lopen op het veld. "Echt een machine. Hij stopt niet met denken. Echt nooit. Hij heeft longen als een paard en blijft maar gaan. Het is echt niet normaal, alsof hij niet moe wordt." Bellingham gaat ook bij Real Madrid nog als een trein en scoorde al acht keer in evenveel competitiewedstrijden voor de club.