Bondscoach Zweden verwacht stevige partij met Rode Duivels: “We zijn optimistisch”

Bondscoach Zweden verwacht stevige partij met Rode Duivels: “We zijn optimistisch”

16-10-2023 10:13

Zweden heeft het allemaal niet meer in eigen handen. De ploeg van Janne Anderson neemt het maandagavond op tegen de Rode Duivels, die wel al geplaatst zijn. Zweden moet hopen op puntenverlies bij de Oostenrijkers om zelf nog kans te maken. Andersson praat met de pers. 

Zweden reist naar België met nog één laatste hoop op rechtstreekse kwalificatie voor het EK. Toch heeft de coach van Zweden er een goed gevoel bij. "We zijn optimistisch. We denken dat we een goede wedstrijd kunnen spelen”, gelooft Andersson, geciteerd door RTBF. “We zijn ons er ook van bewust dat het niet makkelijk zal zijn tegen een heel goed Belgisch team", zei coach Andersson zondag op een persconferentie

De bondscoach verwacht alvast een echt duel, ook al staat er voor de Rode Duivels een pak minder op het spel. Hij gelooft niet dat je dit zult merken aan de manier waarop de Duivels zullen spelen. "Ik verwacht dat scenario helemaal niet. België heeft een team met erg goede spelers en we zullen alles moeten geven op het veld", concludeert de bondscoach.