Mirallas kreeg nog aanbod van JPL-ploeg: Maar het was beter om te stoppen

Mirallas kreeg nog aanbod van JPL-ploeg: "Maar het was beter om te stoppen"

14-10-2023 23:02
2

Kevin Mirallas nam afgelopen zomer afscheid van het leven als profvoetballer en ging als technisch directeur aan de slag bij Aalst. Nochtans kon de 36-jarige ex-Rode Duivel nog voor flink wat clubs voetballen.

De laatste ploeg waar Mirallas voor voetballen bleek uiteindelijk AEL Limassol te zijn, waar hij een pijnlijk einde kende. "In mei, in de laatste match, moest ik na acht minuten naar de kant omdat ik een knak hoorde aan mijn knie. Mijn meniscus. In de zomer voelde ik dat de motivatie wegebde – een teken aan de wand – en in juli besliste ik te stoppen", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

Mirallas had ook nog een contract in Cyprus en kreeg zelfs wat voorstellen van clubs om te blijven voetballen. Uit binnen- en buitenland. "Een voorstel uit Saudi-Arabië, RWDM informeerde", vertelt Mirallas nog, die toch besloot om te stoppen met voetballen. "Maar mijn lichaam liet me de laatste jaren al voelen dat het beter was om te stoppen", aldus Mirallas nog.

De aanvaller kwam in zijn carrière uiteindelijk uit voor Lille OSC, Saint-Étienne, Olympiakos, Everton, Fiorentina, Royal Antwerp FC, Gaziantep, Moreirense en uiteindelijk Limassol.