'Lautaro Martínez onder vuur na ontslag van zieke babysitter: spits reageert'

'Lautaro Martínez onder vuur na ontslag van zieke babysitter: spits reageert'

11-10-2023 20:19
12

Lautaro Martínez heeft veel stof doen opwaaien in Italië. De aanvaller van Internazionale heeft naar verluidt zijn babysitter ontslagen op het moment dat zij zo ziek was dat ze niet meer in staat was om te werken. Niet veel later overleed het meisje in kwestie, en nu moet Martinez een geldbedrag overmaken aan de familie. Via social media reageert de Argentijn op de situatie.

Het ontslag van het meisje is onrechtmatig bevonden, waardoor Martínez de familie het bedrag over moet maken. In Italië is de spits het mikpunt van kritiek, waardoor hij en zijn vriendin zich genoodzaakt voelden hin verhaal te doen, nadat de rechtbank het oordeel velde. 'We wilden uit respect zwijgen over de situatie, maar zullen niet accepteren dat iemand onze naam besmeurt', aldus Martínez.

'Wij huurden iemand in die ziek was, met wie we al lang bevriend waren. Wij hebben veel geholpen met betrekking tot het ziekenhuis en hebben de familie zelfs zelf overtuigd om naar het ziekenhuis te gaan toen ze ziek was.’ Martínez stelt dat de familie op het geld uit is. 'Toen ze ziek werd, begon de familie al over geld. Dat werd erger toen ze stierf. Wie wil er nou geld verdienen over de rug van zijn dode kind?'