Giroud-gekte in Milaan: shirt van Franse 'doelman' volledig uitverkocht

09-10-2023 14:14
2

Mike Maignan lijkt zich haast zorgen te moeten maken over zijn plekje onder de lat bij AC Milan. De Fransman kreeg zaterdag in het Serie A-duel met Genoa diep in blessuretijd een rode kaart en landgenoot Olivier Giroud verving hem met verve. Daar speelt de Italiaanse topclub gretig op in.

AC Milan schaart Giroud op de eigen website niet langer onder de aanvallers, maar onder de doelmannen. Ook bracht I Rossoneri een keepersshirt van de 37-jarige routinier op de markt. Dat blijkt een doorslaand succes. Het keepersshirt met 'Giroud 9' vliegt over de toonbank en was in korte tijd volledig uitverkocht.

Maignan werd zaterdag in de zevende minuut van de blessuretijd van het veld gestuurd. Giroud moest hem vervangen. De spits keek onder meer een vrije trap op de lat en met een geweldige ingreep hield hij George Puscas van scoren. Giroud hield zodoende de nul en AC Milan trok een 1-0 zege over de streep.