Morata eerlijk na Atlético Madrid - Feyenoord: 'We hebben wat geluk gehad, ja'

Morata eerlijk na Atlético Madrid - Feyenoord: 'We hebben wat geluk gehad, ja'

04-10-2023 23:26

Álvaro Morata erkent dat Atlético Madrid woensdagavond met het nodige geluk van Feyenoord heeft gewonnen. De Spaanse spits, goed voor twee treffers, is niet verrast door het feit dat de Rotterdammers zo goed voor de dag kwamen. 

Morata was woensdagavond dodelijk effectief. De aanvaller kreeg twee kansen, en scoorde twee keer. Feyenoord kreeg daarentegen meer mogelijkheden om te scoren. Voor Morata kwam het goede spel van de bezoekers uit Rotterdam niet uit de lucht vallen. "Ik was niet verrast, nee. We hebben veel wedstrijden van Feyenoord gezien. We kennen hun spelers en weten hoeveel talent ze hebben", vertelt hij voor de camera van RTL 7

"Misschien hebben we wat geluk gehad, ja", is Morata eerlijk. "Maar dat is voetbal, soms heb je wat geluk nodig, zo werkt het spelletje nou eenmaal. Je dwingt het af. Soms valt het de andere kant op, maar vandaag hadden weij een keer het geluk aan onze kant."

Dat Atlético het tegen Feyenoord heel lastig had, kwam volgens hem ook door het gemis van een groot aantal spelers. "We hebben veel blessures, terwijl de wedstrijden elkaar snel opvolgen. We missen een topsteler zoals Memphis Depay enorm. Het liefst kunnen we zo snel mogelijk weer over ze beschikken. Tot die tijd vechten we en werken we hard."