Vrancken voor Čukarički – Genk: Niet altijd makkelijk om dominant te voetballen

Vrancken voor Čukarički – Genk: "Niet altijd makkelijk om dominant te voetballen"

04-10-2023 21:02

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt vooruit op de Conference League ontmoeting met FK Čukarički in Servië. Vrancken geeft aan dat Genk voor dominant spel gaat tegen de Serviërs. Volgens de hoofdtrainer is het niet altijd even makkelijk om zo dominant te voetballen.

Vrancken legt uit hoe Genk de wedstrijd tegen Čukarički wil aanvangen. “We willen de bal zo snel en zo vaak mogelijk hebben. Alleen is het niet altijd even makkelijk om zo dominant te voetballen”, citeert Het Belang van Limburg Vrancken.

Vrancken vertelt hoe het dominante spel van Genk de voorbije weken gaat. “Het lukt ons de voorbije weken wel vaak, jammer genoeg konden we het om diverse redenen niet altijd omzetten in overwinningen. Maar we zijn een stuk efficiënter dan in het begin van dit seizoen”, aldus Vrancken.

Vrancken is erg content dat iedereen op dit moment fit is bij Genk. “Mentaal is er helemaal geen probleem. Elke speler verkiest wedstrijden boven trainingen. Zeker in Europa, maar die honger wil ik ook terugzien op het terrein”, besluit Vrancken.