Gerkens toch wel, Torunarigha niet in Gent-selectie voor Maccabi Tel-Aviv

Gerkens toch wel, Torunarigha niet in Gent-selectie voor Maccabi Tel-Aviv

04-10-2023 18:46
1

Het is puzzelen voor hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck bij KAA Gent voor de Conference Leaguematch tegen het Israëlische Maccabi Tel-Aviv. De hoofdtrainer gaf eerder aan dat er meerdere twijfelgevallen bestaan bij De Buffalo’s, waaronder middenvelder Pieter Gerkens en centrale verdediger Jordan Torunarigha. Gerkens is opgenomen in de wedstrijdselectie, Torunarigha niet.

Vanhaezebrouck en Gent hebben het met meerdere blessuregevallen te stellen. Gent moet ook spits Hugo Cuypers missen, Vanhaezebrouck zei daar het volgende over. “Hugo heeft een licht spierletsel, niet heel erg maar de match van morgenavond komt te vroeg. Hij ondervindt nog lichte hinder maar we spreken dan ook nog maar van een week geleden”, citeert Het Belang van Limburg Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck geeft aan dat hij niet veel kan roteren bij Gent, toch was er nog goed nieuws over aanvoerder Sven Kums. “Tegen RWDM hadden we aan rust even twijfel om Sven te wisselen. Hij heeft de match kunnen uitspelen met een ingepakte knie en gelukkig kwam er geen reactie. Soms kan dat later nog opspelen maar voorlopig is het ok. Hopelijk was het vals alarm”, besluit Vanhaezebrouck.