Blessin (Union): We zijn zeer degelijk bezig, willen tegen Charleroi 3 op rij

Blessin (Union): "We zijn zeer degelijk bezig, willen tegen Charleroi 3 op rij"

30-09-2023 17:39

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt vooruit op de Jupiler Pro League-match met Sporting Charleroi. Union speelde midweeks nog de Zwanzederby tegen RWDM. Er werd met 2-3 gewonnen.

Blessin vindt het speelschema van Union SG zwaar. “De kalender is zwaar, maar we hebben een goede hersteltraining gedraaid. Het team moet sterk genoeg zijn voor de match met Charleroi”, deelt Blessin via de officiële kanalen van Union.

Blessin wil de sterke reeks van Union voortzetten tegen Charleroi. “We zijn zeer degelijk bezig met Union en tegen Charleroi willen we er drie overwinningen op rij van maken. We moeten op onze manier blijven spelen, een duidelijke staat van zijn en alles over hebben voor het team”, vertelt Blessin.

Blessin is lovend over zijn totale selectie bij Union. “We hebben donderdag tegen RWDM kunnen zien hoe belangrijk de gehele selectie is. De spelers die van de bank kwamen maakten het verschil”, besluit Blessin.

Na acht gespeelde matchen heeft Union zestien punten behaald in de Jupiler Pro League. De ploeg draait mee in de kopgroep van de competitie. Zondagmiddag wacht de match met Charleroi, De Zebra’s kennen geen goede start en staan op de veertiende plaats.