Van der Bruggen keert met Cercle terug naar 'zijn' Kortrijk: Er zal sfeer zijn

Van der Bruggen keert met Cercle terug naar 'zijn' Kortrijk: "Er zal sfeer zijn"

29-09-2023 10:05

Hannes Van der Bruggen trekt vrijdagavond met Cercle Brugge richting KV Kortrijk. De Oost-Vlaming vindt het naar eigen zeggen nog altijd speciaal om terug richting het Guldensporenstadion te keren. Van der Bruggen is na 0 op 6 met Cercle op zijn hoede voor KV Kortrijk

Van der Bruggen geeft aan dat hij nog steeds erg graag in Kortrijk komt. Het is intussen wel al bijna drie jaar geleden dat hij de overstap maakte naar Cercle, en de groep is ondertussen compleet veranderd. "Met de spelers heb ik er geen contact meer, maar met het bestuur af en toe wel. Met de fans heb ik trouwens altijd een goede band gehad", klinkt het bij Van der Bruggen in Het Nieuwsblad.

"Het huis kennende weet ik dat er sfeer zal zijn en Kortrijk die eerste zege zal willen pakken", gaat Van der Bruggen verder. "Ze staan er niet zo goed voor, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen", klinkt het.  

De middenvelder is ondertussen 30 en is daarmee, op Sébastien Bruzzese na, de oudste speler van zijn ploeg. "De opa zeggen sommigen dan, wat wel wat overdreven is. Mijn conditie zit nog altijd snor en mijn leeftijd is echt nog geen issue", klinkt het bij Van der Bruggen.