D'Arpino (KVO) na blessureleed: Half uur tegen Jong Genk kan nieuw begin zijn

D'Arpino (KVO) na blessureleed: "Half uur tegen Jong Genk kan nieuw begin zijn"

28-09-2023 12:50

Zaterdag neemt KV Oostende het op tegen Beerschot in de Challenger Pro League. Sinds kort kan KVO-coach Stijn Vreven opnieuw rekenen op Maxime D’Arpino. De 27-jarige middenvelder is ondertussen één van de oudgedienden bij KV Oostende. D'Arpino hoopt nu volledig vertrokken te zijn.

Vorige week maakte D’Arpino zijn rentree door een half uur te spelen in het 2-2 gelijkspel tegen Jong Genk. De Fransman heeft al sinds april 2022 last van een knieblessure. Eind vorig seizoen maakte hij wel al enkele invalbeurten, maar D’Arpino hoopt dat hij nu eindelijk het einde van zijn lijdensweg bereikt heeft zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik kan nu toch alweer twee weken volledig pijnvrij aan de trainingen deelnemen", klinkt het bij de Fransman. "Dat half uur tegen Jong Genk kan een nieuw begin zijn. Jammer dat we twee punten vergooiden", gaat hij verder.

D’Arpino geeft toe dat er vele momenten van wanhoop zijn geweest, omdat hij vreesde dat het niet meer in orde zou komen met zij lichaam. Gelukkig had hij zijn gezin om op terug te vallen, geeft hij zelf aan.