OFFICIEEL: PSV heeft Saibari (22) vastgelegd tot zomer van 2028

OFFICIEEL: PSV heeft Saibari (22) vastgelegd tot zomer van 2028

26-09-2023 13:00 Laatste update: 13:15

Ismael Saibari heeft een nieuw contract getekend bij PSV. De ex-speler van KRC Genk, KV Mechelen en Anderlecht ligt nu tot medio 2028 vast in het Philips Stadion. Technisch directeur Earnest Stewart benadrukt dat PSV bijzonder graag wilde verlengen.

De 22-jarige Saibari stroomde vorig seizoen door vanuit Jong PSV. Onder coach Peter Bosz heeft hij zich ontwikkeld tot een basisspeler, waarvoor hij nu wordt beloond met een nieuw contract. Zijn oude verbintenis liep over een kleine twee jaar af.

"Ismael is niet alleen technisch begaafd, maar hij beschikt ook over de andere kwaliteiten die een uitstekende profvoetballer moet hebben; Hij is leergierig, stressbestendig en bovenal uiterst gedreven. Die combinatie maakt hem een speler die we absoluut langer wilden vastleggen", reageert Stewart op de clubsite.

Saibari is ook blij met zijn contractverlenging. "Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd. Dat heeft me de speler gemaakt die ik vandaag de dag ben. Ik kijk ernaar uit om ook de komende jaren alles te geven voor deze prachtige club."

Saibari was dit seizoen goed voor één goal en één assist in acht optredens. In september debuteerde hij bovendien voor het Marokkaanse elftal.