OFFICIEEL: Nottingham Forest shopt bij Chelsea en trekt Hudson-Odoi aan

OFFICIEEL: Nottingham Forest shopt bij Chelsea en trekt Hudson-Odoi aan

01-09-2023 22:45

Nottingham Forest heeft zich versterkt met Callum Hudson-Odoi, die voor ongeveer tien miljoen euro overkomt van Chelsea. De vleugelaanvaller komt samen te spelen met Ibrahim Sangaré, die vrijdag officieel vertrok bij PSV

Hudson-Odoi heeft bij Forest zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. "Dit is een grote club en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Ik weet hoe de sfeer hier is en ik heb heel veel zin om te spelen voor deze fans", aldus de 22-jarige aanvaller. 

De 22-jarige Hudson-Odoi, die de tweede helft van afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Bayer Leverkusen, speelde in totaal 126 wedstrijden voor Chelsea. Met The Blues won hij in 2021 de Champions League ten koste van Manchester City. Ook won hij er de Europa League. 

De Engelsman zal zich snel ook voor moeten stellen aan Sangaré. De Ivoriaan is hard op weg naar Forest, dat ongeveer 35 miljoen euro overmaakt naar PSV. De huidige nummer veertien van de Premier League versterkte zich deze zomer eerder al met onder anderen Anthony Elanga, Chris Wood en linksback Nuno Tavares.