OFFICIIEEL: Origi nog meer overbodig bij Milan, Jovic zet handtekening

OFFICIIEEL: Origi nog meer overbodig bij Milan, Jovic zet handtekening

01-09-2023 20:56

AC Milan heeft de komst van Luka Jovic aangekondigd. De 25-jarige spits komt definitief over van Fiorentina. Daardoor lijkt Divock Origi nog meer overbodig bij AC Milan. Verwacht wordt dat de Rode Duivel dra naar Nottingham Forest FC trekt. 

Jovic heeft bij AC Milan zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024. De 25-jarige centrumaanvaller gaat voorin de concurrentiestrijd aan met onder anderen Olivier Giroud en Noah Akafor. Laatstgenoemde kwam onlangs over van RB Salzburg. Met Divock Origi hoeft hij waarschijnlijk geen rekening meer te houden, aangezien hij op het punt staat te vertrekken bij de Italiaanse grootmacht. 

Jovic werd gedurende zijn periode bij Eintracht Frankfurt bekend bij het grote publiek. Voor die club maakte hij 36 doelpunten in 75 duels. In 2019 trok hij naar Real Madrid. Daar wist hij nooit echt door te breken. Hij speelde slechts 32 wedstrijden voor De Koninklijke, waarin hij twee keer het net vond. Hij keerde nog even terug naar Eintracht op huurbasis, waarna Fiorentina hem inlijfde. Het is vooralsnog niet bekend welk bedrag La Viola nu ontvangt voor de spits.