'PSV neemt duidelijke beslissing, Sangaré moet bij Eindhovenaren blijven'

'PSV neemt duidelijke beslissing, Sangaré moet bij Eindhovenaren blijven'

31-08-2023 23:30

Een ongekende plottwist in Eindhoven: naast onze landgenoot Johan Bakayoko lijkt ook Ibrahim Sangaré bij PSV te blijven. Tenzij er een 'wonder' gebeurt, zal de middenvelder gewoon bij PSV blijven, meldt het Eindhovens Dagblad.

Het was in Eindhoven de hele zomer de vraag wanneer Sangaré zou gaan vertrekken. Donderdagavond 31 augustus wordt het antwoord gegeven: Sangaré gaat niet vertrekken. De 25-jarige middenvelder staat in de concrete belangstelling van Nottingham Forest, maar heeft besloten bij PSV te blijven.

Sangaré is nog altijd in Nederland en staat vrijdag gewoon op het trainingsveld bij PSV, klinkt het. Net als Sangaré blijft Johan Bakayoko ook in Eindhoven. De kans is groot dat beide spelers de knoop na woensdagavond hebben doorgehakt, toen PSV ten koste van Rangers FC de groepfase van de Champions League bereikte.

Bij PSV ligt Sangaré nog tot de zomer van 2027 vast. De Ivoriaan werd drie jaar geleden overgenomen van Toulouse, dat zeven miljoen euro incasseerde. Intussen heeft Sangaré al 140 officiële wedstrijden voor PSV gespeeld.